ParnasSys vernieuwt het supportportaal

Vanaf de release van versie 2.29 van ParnasSys op 9 maart 2016 wordt het supportportaal vernieuwd. Alle instructies, veelgestelde vragen en de mogelijkheid om contact op te nemen met de servicedesk, krijgen vanaf dat moment een nieuwe plek. De naam wijzigt van supportportaal in kennisportaal.

Dit artikel biedt u alvast een eerste kennismaking met het nieuwe uiterlijk en de nieuwe werkwijze van het kennisportaal.

De route naar het portaal is onveranderd. U klikt nog steeds op het vraagtekentje rechtsboven in ParnasSys. Hiermee logt u automatisch in in het kennisportaal met uw ParnasSys account. Het onderstaande scherm komt vervolgens in beeld:

1. Zoekfunctie

Typ hier uw vraag of trefwoord in om de juiste artikelen te vinden die u antwoord geven op uw vraag. Vervolgens klikt u op ‘Zoeken’ om de resultaten in beeld te krijgen.

2. Kennisbank

Hier vindt u alle content van het portaal in categorieën onderverdeeld. Klik op een categorie om de onderliggende inhoud te zien. Vervolgens kunt u doorklikken via de links naar het artikel of de instructie die u zoekt:

3. Uitgelichte artikelen

Deze artikelen op de startpagina van het portaal bieden u een snelle link naar de artikelen die op dat moment belangrijk en actueel zijn. Klik op de link, en u krijgt de artikelen direct in beeld.

4. Mijn activiteiten

Wanneer u klikt op uw eigen naam rechtsboven in het scherm, zie u in het uitklapmenu de optie ‘Mijn activiteiten’. Deze optie biedt u een overzicht van alle vragen die u ooit aan de servicedesk heeft gesteld en de status van deze vragen.

5. Contact met de servicedesk

Op de startpagina vindt u helemaal onderaan, onder alle categorieën van de kennisbank, de knop dit linkt naar het formulier waarmee u contact op kunt nemen met de servicedesk. Ook vindt u (zoals hierboven te zien in de afbeelding) een knop naar het vragenformulier op de pagina ‘Mijn activiteiten’.

6. Doe de rondleiding

Na de release van 9 maart verwelkomen we u graag op ons nieuwe kennisportaal. Als u voor de eerste keer inlogt, is het aan te bevelen de rondleiding te volgen. Deze bieden we aan middels een video in het artikel ‘Welkom op het vernieuwde kennisportaal!’. Dit artikel vindt u als eerst geplaatste uitgelichte artikel op de startpagina van het portaal.